Pietersbergweg 33a

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Direct contact mogelijk, er is nog geen wachtlijst.
Bel met ons
088-3081020
  • € 1.350
    Huurprijs per maand
  • 90 m²
  • 3 Kamers
  • 20 mei 2021
  • Appartement
  • Nieuwbouw
Een driekamerappartement op locatie "Amstel III deel A/B Zuid" in Amsterdam
52.2996
4.95588
Amsterdam
Amsterdam

Over deze woning

Een driekamerappartement op locatie "Amstel III deel A/B Zuid" in Amsterdam.

Omgeving

Wonen in Trinity Buildings is wonen in het nieuwste gedeelte van de bruisende stad Amsterdam.

Met volop horeca, winkels en sportfaciliteiten bij de hand, in een uitstekende infrastructuur en een moderne, groene omgeving. Meegaan in het ritme van de stad of genieten van een comfortabel thuis, bij Trinity Buildings kies je bewust. Dát is het wonen van de toekomst, dát is the new Amsterdam energy.

Klasse, stijl en comfort keer drie
In de 3 torens van Trinity zijn 133 wooneenheden te vinden, waaronder 4 sociale huurwoningen, 102 middeldure huurwoningen en 27 vrijesectorwoningen. De bewoners delen een royale gemeenschappelijke stadstuin op de begane grond, een parkeerkelder voor auto’s en fietsen.

De appartementen kennen een luxe afwerkingsniveau en zijn van alle gemakken voorzien. Zowel bewoners als bezoekers parkeren gemakkelijk in de moderne ondergrondse parkeergarage.

Wonen in Trinity Buildings is naast comfortabel bovendien ook duurzaam, dankzij diverse duurzaamheidsmaatregelen kunnen bewoners rekenen op lage energielasten. Het gebouw draagt energielabel A door onder andere duurzame stadsverwarming, HR++ beglazing, gebruik van zonne-energie en LED verlichting.

Beschikbaarheid: alle studio's en tweekamerappartementen zijn verhuurd. We hebben nog driekamerappartementen en een aantal penthouses beschikbaar.

Driekamerappartementen
Een extra kamer kan het verschil maken: met twee slaapkamers hebben deze appartementen een oppervlakte die varieert van 57 m² tot 92 m². De driekamerappartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Tegen een meerprijs is volledig gemeubileerde verhuur mogelijk.

Penthouses
De penthouses op de 8e verdieping hebben een oppervlakte variërend van 54 m² tot 65 m² en beschikken over grote ramen met een geweldig uitzicht. Als de koning of koningin van uw eigen kasteel kijkt u uit over de nieuwste wijk van Amsterdam en ziet u elke dag de zon onder gaan - zo voelt vrijheid! Volledig gemeubileerd huren is mogelijk tegen een meerprijs.

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
7e verdieping
Woonoppervlak
90 m²
Inhoud
225 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Aanbod - Vloer - pvc
Gemeenschappelijk
Aanwezig
Lift
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
20 mei 2021
Huurprijs
€ 1.350
Servicekosten
€ 97,50
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen