Pietersbergweg 5a

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Direct contact mogelijk, want er is namelijk nog geen wachtlijst.
Bel met ons
088 308 10 91
  • € 1.501
    Huurprijs per maand
  • 76 m²
  • 3 Kamers
  • 5 oktober 2021
  • Appartement
  • Nieuwbouw
Een driekamerappartement op locatie "Amstel III deel A/B Zuid" in Amsterdam
52.2996
4.95655
Amsterdam
Amsterdam

Over deze woning

Een driekamerappartement op locatie "Amstel III deel A/B Zuid" in Amsterdam.

Omgeving

Wonen in Trinity Buildings is wonen in het nieuwste gedeelte van de bruisende stad Amsterdam.
Met volop horeca, winkels en sportfaciliteiten bij de hand, in een uitstekende infrastructuur en een moderne, groene omgeving. Meegaan in het ritme van de stad of genieten van een comfortabel thuis, bij Trinity Buildings kies je bewust. Dát is het wonen van de toekomst, dát is the new Amsterdam energy.

Bekijk hier het volledige aanbod van Trinity


Klasse, stijl en comfort keer drie
In de 3 torens van Trinity zijn 133 wooneenheden te vinden, waaronder 4 sociale huurwoningen, 102 middeldure huurwoningen en 27 vrijesectorwoningen. De bewoners delen een royale gemeenschappelijke stadstuin op de begane grond, een parkeerkelder voor auto’s en fietsen.

 

De appartementen kennen een luxe afwerkingsniveau en zijn van alle gemakken voorzien. De appartementen worden compleet afgewerkt met lichte pvc-vloer, witte wanden, volledige betegelde badkamer en luxe keuken met diverse inbouwapparatuur.

 

Buiten je eigen appartement kan je ook genieten van de gezamenlijke tuin. Kortom, de appartementen zijn helemaal compleet. Je hoeft alleen nog maar te verhuizen!
Zowel bewoners als bezoekers parkeren gemakkelijk in de moderne ondergrondse parkeergarage. Een parkeerplaats kost € 125,- per maand.


Duurzaam
Wonen in Trinity Buildings is naast comfortabel bovendien ook duurzaam, dankzij diverse duurzaamheidsmaatregelen kunnen bewoners rekenen op lage energielasten. Het gebouw draagt energielabel A door onder andere duurzame stadsverwarming, HR++ beglazing, gebruik van zonne-energie en LED verlichting.


 

“Beschikbaarheid: alle studio's en tweekamerappartementen zijn verhuurd. We hebben nog driekamerappartementen en een aantal penthouses beschikbaar.”


 

Driekamerappartementen

Een extra kamer kan het verschil maken: met twee slaapkamers hebben deze appartementen een oppervlakte die varieert van 57 m² tot 92 m². Tegen een meerprijs van € 150,- per maand is volledig gemeubileerde verhuur mogelijk.

Penthouses

De penthouses op de 8e verdieping hebben een oppervlakte variërend van 54 m² tot 65 m² en beschikken over grote ramen met een geweldig uitzicht. Als de koning of koningin van uw eigen kasteel kijkt u uit over de nieuwste wijk van Amsterdam en ziet u elke dag de zon onder gaan - zo voelt vrijheid! Volledig gemeubileerd huren is mogelijk tegen een meerprijs van € 150,- per maand.


Torens en huisnummers

Toren A: 37A tot en met 53B
Toren B: 1A tot en met 17B
Toren C: 19A tot en met 35B

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
2e verdieping
Woonoppervlak
76 m²
Inhoud
190 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Aanbod - Vloer - pvc
Gemeenschappelijk
Aanwezig
Lift
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
5 oktober 2021
Huurprijs
€ 1.501
Servicekosten
€ 97,50
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen