Een huurhuis vinden
kan soms lastig zijn

Wij vinden dit onnodig. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen snel te helpen bij het vinden van een nieuwe huurwoning. Zonder gedoe en met een eerlijke wachtlijst. Verhuurtbeter.nl zorgt ervoor dat mensen op een eerlijke en snelle manier een geschikte huurwoning vinden.
U kunt kosteloos beginnen en verkennen voordat u besluit een Premium account te nemen.

Open huizen

Bezichtigen
zonder gedoe

U kunt onze Openbare Open Huizen altijd vrijblijvend bezoeken, zonder afspraak.
Onze Open Huizen zijn onderverdeeld in drie categorieën: Openbaar, Premium en Top. De Openbare Open Huizen zijn toegankelijk voor iedereen, zonder dat er een account nodig is. De Premium Open Huizen zijn exclusief beschikbaar voor gebruikers met een Premium account. Voor een Top Open Huis worden alleen mensen uitgenodigd die bovenaan de wachtlijst staan.

Bekijk de agenda

Gratis voordeel

Krijg gratis toegang tot
het actuele aanbod

Ons woningaanbod wordt dagelijks bijgewerkt en nieuwe woningen worden direct op onze aanbodpagina geplaatst. Via ons berichtencentrum houden we alle geïnteresseerden op de hoogte van open huizen en de laatste ontwikkelingen. We werken uitsluitend samen met verhuurders die voldoen aan de Nederlandse wetgeving, wat betekent dat de huurprijzen marktconform zijn en de woningen technisch in goede staat verkeren.

Bekijk de aanbodpagina

Simpele stappen

Gemiddeld binnen 66 dagen
tekenen voor een huurwoning

Na het invullen van uw woonvoorkeuren in uw Premium account, kunt u beginnen met zoeken. Op basis van uw voorkeuren ontvangt u uitnodigingen voor open huizen. Als u na een bezichtiging besluit de woning te willen huren en u aan de beurt bent volgens onze wachtlijst, sturen wij u een huurvoorstel. Bij acceptatie van het huurvoorstel zorgen wij voor de huurovereenkomst. U kunt de benodigde documenten uploaden en na onze controle wordt u de gelukkige huurder van een nieuwe woning.

Beveiliging

Veiligheid en privacy
boven alles

Verhuurtbeter.nl hecht veel waarde aan uw privacy en persoonsgegevens. We nemen uw veiligheid en privacy uiterst serieus. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) leggen we graag uit hoe we dit zorgvuldig hebben geregeld.


Hoe veilig is het?

Transparant en eerlijk

Transparantie en eerlijkheid
voor huurders en verhuurders

Bij het aanmaken van een Premium account controleren wij automatisch uw betaalverleden. Daarom vragen wij alle gebruikers dit bedrag van € 50. Trouwens: als u huurder wordt, ontvangt u de €50 gewoon weer terug. Wilt u meer informatie over het verschil tussen een gratis en een Premium account? 

Wat krijgt u voor € 50?

 

  

  

Heldere taal

Wat zijn servicekosten
en nutsvoorzieningen?

Servicekosten zijn extra kosten die bovenop de basishuur van een woning komen. Dit omvat onder andere schoonmaak, tuinonderhoud, lampen in centrale ruimtes en de huismeester. Servicekosten worden jaarlijks achteraf naverrekend op basis van werkelijk gebruik.
Nutsvoorzieningen zijn de kosten voor gas, water en elektriciteit waarvoor de huurder een eigen meter heeft.

Lees verder

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen