Een huurhuis vinden
kan soms lastig zijn

Wij vinden dit onnodig. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen snel te helpen bij het vinden van een nieuwe huurwoning. Zonder gedoe en met een eerlijke wachtlijst. Verhuurtbeter.nl zorgt ervoor dat mensen op een eerlijke en snelle manier een geschikte huurwoning vinden.
Je kunt gratis beginnen met ons Zoek en Verken account of kiezen voor Sneller Huren en direct op de wachtlijst komen. Klik hier om te starten en de andere Sneller Huren voordelen te zien.

Open huizen

Bezichtigen
zonder gedoe

Je kunt onze Openbare Open Huizen altijd vrijblijvend bezoeken, zonder afspraak.
Onze Open Huizen zijn onderverdeeld in drie categorieën: Openbaar, Sneller Huren en Top. De Openbare Open Huizen zijn zonder account toegankelijk voor iedereen. De Sneller Huren Open Huizen zijn exclusief beschikbaar voor aspirant-huurders met een Sneller Huren account. Voor een Top Open Huis worden alleen mensen uitgenodigd die bovenaan de wachtlijst staan met een Sneller Huren account.

Bekijk de agenda

Gratis voordeel

Krijg gratis toegang tot
het actuele aanbod

Ons woningaanbod wordt dagelijks bijgewerkt en nieuwe woningen worden direct op onze aanbodpagina geplaatst. Via ons berichtencentrum houden we alle geïnteresseerden op de hoogte van open huizen en de laatste ontwikkelingen. We werken uitsluitend samen met verhuurders die voldoen aan de Nederlandse wetgeving, wat betekent dat de huurprijzen marktconform zijn en de woningen technisch in goede staat verkeren.

Bekijk de aanbodpagina

Simpele stappen

Gemiddeld binnen 9 weken
tekenen voor een huurwoning

Na het toevoegen van je favoriete woningen in je Sneller Huren account kun je beginnen met zoeken. Op basis van je favorieten ontvang je uitnodigingen voor open huizen. Als je na een bezichtiging besluit de woning te willen huren en je aan de beurt bent volgens onze wachtlijst, sturen wij je een huurvoorstel. Bij acceptatie van het huurvoorstel zorgen wij voor de huurovereenkomst. Je kunt vervolgens de benodigde documenten uploaden en na onze controle word je de gelukkige huurder van een nieuwe woning.

Beveiliging

Veiligheid en privacy
boven alles

Verhuurtbeter.nl hecht veel waarde aan jouw privacy en persoonsgegevens. We nemen veiligheid en privacy dus uiterst serieus. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) leggen we graag uit hoe we dit zorgvuldig hebben geregeld.


Hoe veilig is het?

Transparant en eerlijk

Transparantie en eerlijkheid
voor huurders en verhuurders

Bij het aanmaken van een gratis Zoek en Verken account of het betaalde Sneller Huren account controleren wij automatisch je betaalverleden en berekenen we je huurbudget. Zo weet je direct of we ook jou kunnen helpen. Om op de wachtlijst te komen is een Sneller Huren account nodig. En als je huurder wordt, ontvang je de €50 gewoon weer van ons terug. Wil je meer informatie over het verschil tussen een gratis account en een betaald account? 

Wat krijg je voor €50?

 

  

  

Heldere taal

Wat zijn servicekosten
en nutsvoorzieningen?

Servicekosten zijn extra kosten die bovenop de kale huur van een woning komen. Dit omvat onder andere schoonmaak, tuinonderhoud, lampen in centrale ruimtes en de huismeester. Servicekosten worden jaarlijks achteraf naverrekend op basis van werkelijk gebruik.
Nutsvoorzieningen zijn de kosten voor gas, water en elektriciteit waarvoor de huurder een eigen meter heeft.

Lees verder

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen