Broerenstraat 45-04

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl
Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.
  • € 1.250
    Huurprijs per maand
  • 73 m²
  • 3 Kamers
  • 1 januari 2022
  • Appartement
  • Bestaande bouw
  • 2 dagen
Een driekamerappartement op locatie "Markt" in Arnhem
51.9797
5.911
Arnhem
Arnhem

Over deze woning

Een driekamerappartement op locatie "Markt" in Arnhem.

LET OP: de vertrekkende huurder van deze woning heeft een kandidaat voorgedragen. Als deze persoon gaat huren kan deze kandidaat zoals vermeld voorrang op de wachtlijst. Gaat het niet door, gaan we verder met de verhuur van deze woning, zoals u van ons gewend bent.

WONEN IN HARTJE CENTRUM IN EEN BIJNA ENERGIE-NEUTRAAL GEBOUW?

Let op! Na een succesvolle week verhuur eind 2020 zijn we toe aan de verhuur van de laatste woningen. Dus zorg dat u snel aanmeldt en een bericht stuurt, anders bent u te laat. Bekijk voor de juiste sfeer ook de videobeelden en 3D-tours op onze site. Wie weet heeft u dan komende februari ook een prachtig appartement in het historisch centrum van Arnhem.


De gloednieuwe woningen met privé buitenruimte zijn luxe uitgevoerd met vloerverwarming en een laminaatvloer (breedstrook Balterio Dolce). Genieten van lekker koken in de keuken met een wit keukenblok en easy grey aanrechtblad, Siemens inbouwapparaten (inductie kookplaat, vaatwasser, combi magnetron, afzuigschouw en een Bosch koelkast met vriesgedeelte). De berging bevindt zich in de kelder en is circa 4m2. Verder wordt de badkamer afgewerkt met aparte douche en dubbele wastafel (en kranen) met een grote spiegel. Ook zijn de badkamer en het toilet betegeld met een strakke afwerking.

Wie kunnen zich aanmelden?
De woningen zijn perfect geschikt voor kleine gezinnen, ouderen en alleenstaanden. Ook starters, studenten en woningdelers zijn van harte welkom.

De bijgevoegde media (foto, video of 3D tour) tonen een type van de betreffende woning en kunnen daardoor afwijken. Er kunnen geen rechten worden ontleend. Bekijk www.verhuurtbeter.nl/disclaimer

De vorige huurder heeft 2 dagen gewacht met een account via VB.

Omgeving

Verto, gelegen aan de Broerenstraat 45 in de historische binnenstad van Arnhem, is een gebouw met historie en moderne vernuftigheid. Hier staan comfortabel wonen en leefkwaliteit voorop! Het van origine kantoorgebouw is bijna klaar en is omgevormd tot een plek waar het goed thuiskomen is. De 58 hoogwaardig afgewerkte appartementen worden sleutelklaar opgeleverd en beschikken allen over een eigen berging in de onderbouw, een privé buitenruimte en een gezamenlijke fietsenberging met oplaadmogelijkheden voor uw rijwiel.

  

Types en extra’s
De appartementen zijn energiezuinige woningen met een woonoppervlakte variërend van 66 tot 119 m² en een buitenruimte gelegen op het zuiden, oosten of het noorden. Tevens heeft de 4e woonlaag (bouwnummers 45-46 tot en met 45-58) toegang tot de zonnepanelen op het dak wat ervoor mag zorgen dat u bij normaal gebruik de meter op 0 houdt.

Ook zijn er in Verto of in de Q-park parkings beschikbaar met (vrijwel) directe toegang tot het complex. De prijs voor deze parkeerplaatsen is €125,- per maand (prijs en beschikbaarheid onder voorbehoud). 


Als je huis is waar je hart is

laat mijn hart dan maar hier.

Jesse Laport
Stadsdichter van Arnhem

Renovatie

Voor zover bekend zal er geen renovatie plaatsvinden.

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

3D Presentatie

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
1e etage
Woonoppervlak
73 m²
Inhoud
183 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
8 m² gelegen op het Aanbod - Ligging - noorden
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Wachttijd vorige huurder
2 dagen
Beschikbaarheid
1 januari 2022
Huurprijs
€ 1.250
Servicekosten
€ 50
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen