Martinus Nijhofflaan 578

12
Deze woning is onder optie
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Bel met ons
088 308 10 91
  • € 1.275
    Huurprijs per maand
  • 79 m²
  • 3 Kamers
  • Appartement
  • Bestaande bouw
  • 0 dagen
Een driekamerappartement op locatie "Poptahof-Zuid" in Delft
51.9969
4.35166
Delft
Delft

Over deze woning

Een driekamerappartement op locatie "Poptahof-Zuid" in Delft.
De vorige huurder heeft 0 dagen gewacht met een account via VB.

Omgeving

Delft heeft het allemaal! Historie, cultuur, een gezellige, monumentale binnenstad, een universiteit, bijzondere evenementen, natuur (Delftse Hout) en een centrale ligging midden in de Randstad. En alles wat de stad Delft zo aantrekkelijk maakt, ligt voor bewoners van Boven de Hoven binnen handbereik. Met een bus- en tramhalte voor de deur en een uitstekende aansluiting op alle uitvalswegen naar hartje Delft, de kustlijn, steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam en luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Schiphol.

 

 

Voorzieningen in de buurt

Ook de directe woonomgeving van Boven de Hoven heeft u veel te bieden. Alle benodigde voorzieningen voor uw dagelijkse (gezins)leven liggen op een steenworp afstand van uw appartement. Van gezondheidszorg, scholen en kinderopvang tot en met sport- en recreatiefaciliteiten, zoals een buurthuis en het Poptapark met buurtmoestuinen en buitenfitness. U vindt het hier allemaal.Wonen boven De Hoven Passage

Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u figuurlijk gesproken de deur niet meer uit. Woontoren Boven de Hoven wordt gebouwd boven winkelcentrum De Hoven Passage en is voor bewoners praktisch binnendoor bereikbaar. De Hoven Passage biedt met een grote diversiteit aan winkels het beste uit twee werelden; het comfort van overdekt winkelen en de gezelligheid van een kloppend stadshart.Nieuw, Veilig en Gemak!

Wonen Boven de Hoven biedt bewoners het comfort en de veiligheid van nieuwbouw. Het gemak van wonen boven een winkelcentrum met dichtbij gelegen voorzieningen, openbaar vervoer en de belangrijke uitvalswegen. Bewoners krijgen een eigen privé berging met afgesloten fietsenstalling en zijn verplicht een parkeerplaats te huren in parkeergarage De Hoven Passage.Parkeergelegenheid

Heeft u een rijbewijs en auto? Dan is het nemen van een parkeerplaats verplicht. U krijgt een parkeerplek toegewezen in de parkeergarage om de hoek bij het winkelcentrum! De kosten van deze parkeerplek zijn €94,72 per maand. Bij een woning in dit project is het verplicht ook een parkeerplaats te huren. De kosten komen bovenop de vermelde kale huurprijs.Uitzonderingen voor het nemen van een parkeerplek zijn:

- U heeft geen rijbewijs
- U bent niet in het bezit van een auto
- U bent medisch niet geschikt om te rijden

Renovatie

  • Algemene reparaties
Er kunnen geen rechten aan de media worden ontleend. Disclaimer

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Martinus Nijhofflaan 578
2624 MH Delft
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
6e etage
Woonoppervlak
79 m²
Inhoud
198 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
Aanwezig
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Garage
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Wachttijd vorige huurder
0 dagen
Status
Onder optie
Huurprijs
€ 1.275
Servicekosten
€ 55
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen