Raaphorst 139

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Bel met ons
088 308 10 91
 • € 1.175
  Huurprijs per maand
 • 92 m²
 • 4 Kamers
 • 21 januari 2022
 • Appartement
 • Bestaande bouw
Een vierkamerappartement op locatie "Ouderzorg inclusief De Houtkamp" in Leiderdorp
52.157
4.52944
Leiderdorp
Leiderdorp

Over deze woning

Een vierkamerappartement op locatie "Ouderzorg inclusief De Houtkamp" in Leiderdorp.

De bijgevoegde media (foto, video of 3D tour) tonen een type van de betreffende woning en kunnen daardoor afwijken. Er kunnen geen rechten worden ontleend.

Omgeving

De rust van de groene omgeving van Leiderdorp combineren met de voorzieningen van het nabijgelegen Leidse centrum? Dit complex aan De Horsten in Leiderdorp bestaat uit twee identieke appartementsblokken, beide zeven verdiepingen hoog. In dit grote complex zijn 48 appartementen en eengezinswoningen te vinden. Met optie voor een, twee of vier slaapkamers zijn de woningen aan De Horsten geschikt voor iedere doelgroep - van grote gezinnen tot starters en hardwerkende young professionals. De woonruimte varieert van 42m² tot 122m². 

Voor de dagelijkse boodschappen bereik je met 10 minuten lopen winkelcentrum Winkelhof. Met een ligging in het rustige, groene Leiderdorp profiteer je niet alleen van de gezelligheid van het historische centrum van Leiden, maar woon je ook in de buurt van het welbekende Groene Hart. Achter het gebouw ligt ook het park De Houtkamp voor een welverdiende wandeling of fietstocht over de verschillende paden en routes. De rust en ruimte van Leiderdorp kun je te allen tijde in ruilen voor het historische centrum van Leiden. Met talloze terrasjes, restaurants, authentieke panden en imposante musea is Leiden dé stad voor een welverdiend dagje uit. 

Vanaf het centraal station heb je middels diverse intercity verbindingen direct toegang tot alle toonaangevende steden in de Randstad: van Rotterdam en Den Haag tot Amsterdam en Utrecht. Verder hebben de woningen aan de Horsten een uitstekende bereikbaarheid – met slechts vijf minuten rijden ben je al op de snelweg A4.

- Appartementen en eengezinswoningen met één, drie en vier slaapkamers
- Winkelcentrum op loopafstand
- Nabij het Groene Hart én het historische centrum van Leiden
- Bushalte op 5 minuten lopen
- Leiden Centraal op ca. 10 minuten fietsen
- Park achter het gebouw

Appartementen en eengezinswoningen

In de 48 appartementen en eengezinswoningen zijn er acht verschillende woontypen te vinden. Er is keuze uit woningen met één, twee of vier slaapkamers, ieder uitgerust met een goed afgewerkte badkamer en separate keuken. De woonruimte varieert van 42m² tot 122m².

Renovatie

 • Veiligheidswerkzaamheden
 • Keuken
 • Vloer
 • Algemene reparaties
 • Technische installaties

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
2 woonlaag
Gelegen op
4e etage
Woonoppervlak
92 m²
Inhoud
230 m³
Aantal kamers
4 kamers
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
Aanwezig
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
21 januari 2022
Huurprijs
€ 1.175
Servicekosten
€ 160
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen