Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Bel met ons
088 308 10 91
  • € 1.595
    Huurprijs per maand
  • 98 m²
  • 3 Kamers
  • 1 februari 2022
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Een driekamerappartement op locatie "Stadsdriehoek" in Rotterdam
51.9193
4.48144
Rotterdam
Rotterdam

Over deze woning

Voor vragen en/of interesse kunt u persoonlijk contact opnemen met onze verhuurspecialist Quentin. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-39845236.

Huurcondities

- De huurtermijn bedraagt minimaal 12 maanden tot onbepaalde tijd.
- De inkomenseis bedraagt minimaal 3.5x de huur bruto waarbij het hoogste inkomen 100% telt en het laagste inkomen 50%. Mocht u deze voorwaarde niet halen dan kunt u eventueel een garantsteller regelen of rekening houden met een verhoogde waarborgsom.
- De waarborgsom is in overleg met een minimum van 1 maand huur.
- De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen (gas, water, licht, tv, internet). Deze kosten zijn niet in de huurprijs inbegrepen en dienen rechtstreeks met een nutsleverancier te worden verrekend.

Omgeving

Het project
De Schielandtoren is 106 meter hoog en telt 32 woonlagen. De appartementen zijn of worden bij leegkomst perfect gerenoveerd. Denk hierbij o.a. aan een fraaie indeling, een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Fantastisch wonen in het centrum van het centrum! De Bulgersteyn bevat zowel 3 als 4 kamer appartementen met een zeer luxe afwerking. Appartementen worden in twee uitvoeringen opgeleverd: Luxe wit en Extra luxe zwart! De foto's bij de woning laten u graag de verschillen zien.

Woningdelen
Samenwonen met een vriend of vriendin (2 personen totaal in een 3-kamer en 3 personen totaal in een 4-kamerappartement) in een luxe (voorzien van alle relevante apparatuur!) appartement in het centrum van Rotterdam? Wij verwelkomen u!
Huurprijs per persoon start vanaf € 583,33 per maand. Een buitenkans dus!

De woning
De appartementen vanaf de 20e verdieping worden of zijn luxe uitgevoerd in een zwarte stijl. De lager gelegen verdiepingen worden (na renovatie) of zijn luxe uitgevoerd in een witte stijl. 

De woningen aan de Bulgersteyn hebben een keuken voorzien van combi oven/magnetron, elektrische kookplaat, koel-vries combinatie en een RVS afzuigkap. De badkamer is voorzien van aparte douche met scheidingswand, dubbele wastafel en kranen en volledige betegeling. Tevens bevat het aparte toilet ook een wastafel met kraan en volledige betegeling. Verder bevat een 3 kamer appartement aan de Bulgersteyn twee aparte slaapkamers met een ruime woonkamer en natuurlijk een prachtig uitzicht over het centrum van Rotterdam!

Renovatie

Voor zover bekend zal er geen renovatie plaatsvinden.

Er kunnen geen rechten aan de media worden ontleend. Disclaimer

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

3D Presentatie

Deel:

Kenmerken

Adres
Bulgersteyn 7285
3011 AB Rotterdam
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
28
Woonoppervlak
98 m²
Inhoud
245 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Aanbod - Vloer - pvc
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig

Bijzonderheden

Beschikbaarheid
1 februari 2022
Huurprijs
€ 1.595
Servicekosten
€ 85
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen