Heeft u nog interesse in een huurwoning op het Feithplein? Dan moet u nu helaas wachten totdat iemand een van de woningen verlaat. We zijn er doorheen. Alles is verhuurd! Door het aanmaken van een gratis profiel kunt u uw woonvoorkeuren doorgeven en kijken we samen daarvandaan verder. 

Mensen

Aanmeldingen voor Feithplein

Contracten

Getekend voor een huurwoning

Dagen

Gemiddelde wachttijd

Leeftijd

Huurdersgemiddelde


De Kleine en Grote Feith

Burgemeester Feithplein in Voorburg

 


€ 1.160 – € 1.495

Huurprijzen Grote Feith

  


63 – 106 m2

Woonoppervlakte

 

 


2 – 3

Kamers

Groen en gasvrij

Nieuwe, isolerende gevels en 124 zonnepanelen maken de woontorens duurzaam en toekomstbestendig.
Bovendien worden de woningen gasvrij: warmtepompen vervangen de oorspronkelijke gasaansluitingen. 

Frequently asked questions

Ik ben geïnteresseerd, wat moet ik doen?

Stap 1: Check allereerst verderop in deze FAQ of u voldoet aan de gestelde huurvoorwaarden. Indien u niet voldoet aan de voorwaarden kunnen wij u helaas voor dit project niet verder van dienst zijn.

Stap 2: Indien u voldoet aan de voorwaarden, maak een start met uw profiel en kies u uw voorkeurswoning(en) uit en voeg deze toe.


Stap 3: Houd uw profiel of uw email-inbox in de gaten. We gaan u berichten.

Stap 4: In uw woondossier kunt u uw persoonlijke gegevens/voorkeuren aanvullen of veranderen. Na een huurvoorstel wordt u geacht om documenten aan te leveren.

De Kleine Feith is 100% verhuurd

Het project bestaat uit twee torens. De Kleine Feith en de Grote Feith. Waarvan de Kleine Feith in juni 100% is verhuurd. Het aanbod van de Grote Feith kunt u online bekijken of kom gemakkelijk naar de Open huizen.

Waar vind ik informatie over de laatste ontwikkelingen?

Ga voor het laatste nieuws naar docs.verhuurtbeter.nl

Is dit project nieuwbouw?

De appartementen in de Grote Feith zijn transformatie-woningen. Voorheen was dit een kantoorgebouw die omgebouwd is naar appartementen. Zo zullen er in dezelfde woningtypes (layout) toch kleine verschillen zijn.

Worden de woningen gestoffeerd opgeleverd?

Niet helemaal, de muren zijn afgewerkt in een mooie neutrale kleur RAL 9001 maar de vloer zal kaal worden opgeleverd. U kunt zelf een verwijderbare vloer naar keuze erin leggen, mocht u het na het huren weer mee willen nemen dan is dit uiteraard gemakkelijker. De keuken is geheel afgewerkt inclusief met Siemens inbouwapparatuur. De douche is betegeld en geheel afgewerkt met bijbehorend sanitair.

Zijn de appartementen op alle verdiepingen hetzelfde?

Omdat het transformatie-woningen zijn kunnen er kleine verschillen zijn. Er zijn veel overeenkomsten tussen de woningen op andere verdiepingen. U kunt de plattegronden en boven-aanzicht van de appartementen bekijken op onze website.

Waar kan ik het aanbod online bekijken?

Zie verhuurtbeter.nl/aanbod. Daar vind u alle etalage. Neem ook zeker een kijkje via de 3d Tours. Dit geeft een goede impressie van de woning, omdat u er zelf digitaal doorheen kunt wandelen. Ga naar www.verhuurtbeter.nl/aanbod/voorburg

Komen er meer Open Huis kijkmomenten?

Jazeker, op 6 augustus 2021 van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een Open Huis voor de Grote Feith. U bent dan welkom zonder afspraak. U kunt ook een afspraak maken voor de vrijdagen tussen 12.00 en 14.00 uur. Vanwege de veiligheidsredenen mag het nu alleen nog even op afspraak. Stel uw vraag en geef dit aan binnen uw profiel of bel gelijk met service management,088 308 10 91

Waar moet ik rekening mee houden bij een Open Huis?

Omdat er nog werkzaamheden plaatsvinden is het dragen van stevige schoenen verplicht, u mag niet het bouwterrein betreden. U wordt verzocht te wachten bij de bushalte, (bevindt zich aan de voorkant van de Grote Feith). Daar wordt u opgevangen en krijgt u een bouwhelm van onze collega. Ziet u niemand? Even geduld, het kan zijn dat er iemand nog onderweg is.

Ik ben al huurder, kan ik ook langskomen?

Jazeker, ook u kunt op afspraak langskomen! Bij het volgende kijkmoment bent u van harte welkom. Deze momenten mailen wij netjes op tijd zodat u goed geïnformeerd bent. We begrijpen dat u graag een gevoel krijgt bij de woning. Laat ons via Uw Profiel > Berichten weten dat u geïnteresseerd bent in een bezichtiging.

Waarom kan ik gratis aanmelden?

De beheerder heeft in dit geval bepaald dat het aanmelden voor aspirant huurders gratis is. Daarom verloopt het aanmelden ook via het speciaal ingerichte platform feithplein.verhuurtbeter.nl. Aanmelden op onze eigen aanbodpagina verhuurtbeter.nl/aanbod verschilt in prijs omdat u zo in aanmerking komt voor ons totale aanbod in plaats van alleen voor de woningen aan het Burgemeester Feithplein. Overigens gratis starten kunt u altijd.

Mogen ouders of derden garant staan als er niet voldaan wordt aan de inkomensvoorwaarden?

Ja, garantstellingen van ouders of derden zijn zeker mogelijk. Dit kunt u aangeven in uw profiel.

Voor een huur van €1.200 per maand moet ik bijna €5.000 verdienen?

Dit is op basis van onze huurbudget rekenmodule. Dit houdt in dat het huurbudget vier keer hoger moet zijn dan de maandelijkse huur. Dit is een beproefd model wat een goede richtlijn geeft in de praktijk. In combinatie met ons systeem en werkwijze kijken we verder dan deze richtlijn. Denk aan het bespreken van uw financiële situatie voor context of extra bijdrage in garantstelling of borg.

Is uw budget niet toereikend of twijfelt u?

Neem dan contact op via uw Berichtencentrum. Dan gaan we samen zoeken naar een oplossing. Denk aan het bespreken van uw financiële situatie voor context of extra bijdrage in garantstelling of borg.

Kan ik huurtoeslag aanvragen?

Nee, de woningen worden verhuurd in de vrije sector. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. We hadden 1 woning in het bijzonder teruggekregen van de oude verhuurder, dit was toentertijd inderdaad een sociale huurwoning.

Zijn er bijkomende kosten?

Bij het aanbod vermelden we netjes alle kosten die u kunt verwachten. Wij spreken bijvoorbeeld over een kale huurprijs van € 1.350. Daar komen maandelijkse servicekosten bij van € 57, stookkosten van € 125 en een parkeerplaats van € 82 per maand.

Hoe zit het met kosten voor verwarming, water en internet?

Stookkosten zijn zijn niet inbegrepen in de huur. U betaalt een voorschot stookkosten welke bestaat uit elektriciteit en warmtepomp. U bent zelf verantwoordelijk voor waterlevering, dat houdt in dat u een eigen watermeter heeft in de woning. Voor Voorburg is Dunea de waterleverancier. Internetaansluiting is aanwezig (KPN en Ziggo), wel moet u zelf zorgen voor een overstap of aansluiting. Houd rekening met ingangsdata. 

Wat zijn de plannen voor de commerciële ruimte op de begane grond?

Dit wordt verhuurd door Local Joe. De plannen zijn bestemd voor een commerciële ruimte en helaas nog geen details bekend.

Is er een parkeergarage en een fietsenstalling?

Ja, deze begeven zich onder de grond. De ingang bevindt zich aan de parkzijde. Zie docs.verhuurtbeter.nl Het huren van een parkeerplaats is verplicht. U huurt een parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage. De aanvullende kosten van de parkeerplaats zijn € 75,- (en € 7,- servicekosten) per maand.

Kan ik de inbouwapparatuur nog wijzigen?

Nee, de gekozen afwerking en materiaalkeuzes zijn in te zien in de brochure. De woningen worden namelijk unaniem opgeleverd en verhuurd. Bekijk hier de brochure

Charme van een karakteristiek gebouw met modern wooncomfort

De Kleine en Grote Feith hebben de ideale ligging in Voorburg. De woontorens bevinden zich namelijk direct naast het winkelcentrum Julianabaan en het Noteboompark. Daarnaast zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

 

Op een steenworp afstand vind u een zwembad, musea, zang- en toneelverenigingen, een film- en fotoclub, een kookstudio en een verscheidenheid aan sportverenigingen. Daarnaast is het appartementencomplex zelf voorzien van een groot theater. 

 

In twee prachtige woontorens

U woont er in een van de 95 ruime twee- of driekamerappartementen dichtbij het centrum van Den Haag. De woonoppervlaktes variëren tussen 63 en 106 m². De appartementen beschikken over een luxe keuken met Siemens apparatuur, een hoogwaardig afgewerkte badkamer, een riant balkon en een comfortabele woonkamer met veel lichtinval door de hoge plafonds en grote raampartijen. Daarnaast kunt u genieten van de zon in de grote gemeenschappelijke tuin geïnspireerd op het naastgelegen Noteboompark. 

Aan het Burgemeester Feithplein woont u in een modern, stijlvol en comfortabel woongebouw met uitzicht op het vele groen in de parkrijke omgeving. 

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen