Direct naast het winkelcentrum Julianabaan en het Noteboompark in Voorburg zijn de afgelopen maanden de luxe appartementencomplexen de Kleine en Grote Feith uit de grond gerezen. Vanaf mei zijn de eerste appartementen beschikbaar in de Kleine Feith. Bekijk nu alvast het aanbod online en kom langs op een van onze openhuismomenten!

Twee prachtige woontorens in hartje Voorburg

De Kleine en Grote Feith bevinden zich in hartje Voorburg, dichtbij het centrum van Den Haag. 

U woont er in een van de 95 ruime twee- of driekamerappartementen. De woonoppervlaktes variëren tussen 63 en 106 m². De appartementen beschikken over een luxe keuken met Siemens apparatuur, een hoogwaardig afgewerkte badkamer, een riant balkon en een comfortabele woonkamer met veel lichtinval door de hoge plafonds en grote raampartijen. Daarnaast kunt u genieten van de zon in de grote gemeenschappelijke tuin geïnspireerd op het naastgelegen Noteboompark. 

De Kleine Feith wordt in mei opgeleverd en is nu te huur. De Grote Feith komt binnenkort in verhuur. Aan het Burgemeester Feithplein woont u in een modern, stijlvol en comfortabel woongebouw met uitzicht op het vele groen in de parkrijke omgeving. 

Charme van een karakteristiek gebouw met modern wooncomfort

De Kleine en Grote Feith hebben de ideale ligging in Voorburg. De woontorens bevinden zich namelijk direct naast het winkelcentrum Julianabaan en het Noteboompark. Daarnaast zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

 

Op een steenworp afstand vind u een zwembad, musea, zang- en toneelverenigingen, een film- en fotoclub, een kookstudio en een verscheidenheid aan sportverenigingen. Daarnaast is het appartementencomplex zelf voorzien van een groot theater. 

 

Aanmelden voor het huuraanbod op Burgemeester Feithplein is 100% gratis voor huurders Aanmelden


De Kleine en Grote Feith

Burgemeester Feithplein in Voorburg

 


€ 1.160 – € 1.495

Huurprijzen Grote Feith

 


€ 1.065 – € 1.200

Huurprijzen Kleine Feith

 

 


63 – 106 m2

Woonoppervlakte

 

 


2 – 3

Kamers

Groen en gasvrij

Nieuwe, isolerende gevels en 124 zonnepanelen maken de woontorens duurzaam en toekomstbestendig.
Bovendien worden de woningen gasvrij: warmtepompen vervangen de oorspronkelijke gasaansluitingen. 

Bekijk het aanbod van De Kleine en De Grote Feith

Wij gebruiken 3D Tours van type woningen
om op afstand een duidelijk beeld te geven

Zie hieronder Burgemeester Feithplein 145 (oftwel type KF46)

 

Bekijk meer van deze woning

Ik ben geinteresseerd,
hoe kan ik aanmelden?

U kunt zich gratis aanmelden via onderstaande link.
Aanmelden voor de woningen in De Kleine en Grote Feith blijft 100% gratis.

Aanmelden

Let op!
De voorwaarden voor het aanbod van Burgemeester Feithplein zijn als volgt:

U heeft een bruto inkomen van minimaal € 3.940

of een gezamenlijk bruto inkomen van €5.380

Veel gestelde vragen

Waarom is aanmelden gratis?

De beheerder heeft in dit geval bepaalt dat aanmelden gratis is. Daarom verloopt het aanmelden ook via het speciaal ingerichte platform feithplein.verhuurtbeter.nl het aanbod van andere beheerders op onze eigen aanbodpagina verhuurtbeter.nl/aanbod kan dus verschillen in prijs, maar gratis starten kunt u altijd.

Waar vind ik informatie over de laatste ontwikkelingen?

Ga voor de recentste informatie naar docs.verhuurtbeter.nl

Waar kan ik het aanbod bekijken?

Zie verhuurtbeter.nl > Aanbod of ga naar www.verhuurtbeter.nl/aanbod/voorburg

Komen er meer Open Huis kijkmomenten?

Ja, er zullen ongeveer 1 tot 4 kijkmomenten per maand georganiseerd worden. U wordt - mits u een account heeft - op tijd op de hoogte gehouden.

Wanneer kan ik de Grote Feith bezichtigen?

Zodra wij toestemming krijgen van de ontwikkelaar Cordeel én in combinatie met gemak. Hier is het essentieel dat bijvoorbeeld de liften operationeel zijn.

Wordt er ivm COVID ook een livestream gehouden?

Tot nu toe is daar geen reden voor. We geven momenteel genoeg opties om op locatie te komen kijken of via internet een digitale 3D tour te bekijken. Als de maatregelen worden aangescherpt dan zullen wij ook bijschakelen en u informeren. 

Ik wil graag een keer kijken, kan dat?

U kunt langskomen om te bezichtigen op de dagen die wij vermelden op onze Open Huis Agenda. Mocht u een account hebben kunt u dit ook specifiek aangeven in uw profiel. Deze afspraken worden ingepland als een gezamenlijk kijkmoment. De ontwikkelingen zijn nog in bouw, houdt rekening met het begeven op een bouwplaats. Kijk op de verhuurtbeter.nl/agenda voor de laatste wijzigingen tot 2 uur voor aanvang. Vanaf daar regelen we het verder voor u! Mocht u zich aangemeld hebben wordt u vantevoren geinformeerd per mail wat er van u wordt verwacht en wat u zelf kunt verwachten. Als het een Openbaar Open Huis betreft, kunt u ook zonder profiel langskomen op deze tijden. Op locatie wordt u geinformeerd met de laatste details en is er altijd ruimte voor vragen.

Ik ben al huurder, kan ik langskomen?

Jazeker, ook u kunt op afspraak langskomen! Bij het volgende kijkmoment bent u van harte welkom. Deze momenten mailen wij netjes op tijd zodat u goed geinformeerd bent. We begrijpen dat u graag een gevoel krijgt bij de woning. Laat ons via Uw Profiel > Berichten weten dat u geïnteresseerd bent in een bezichtiging. Vanaf daar regelen we het verder voor u!

Voor een huur van €1.200 per maand moet ik bijna €5.000 verdienen?

Dit is op basis van onze huurbudget rekenmodule. Dit houdt in dat het huurbudget een aantal keer hoger moet zijn dan de maandelijkse huur. Dit is een beproeft model dat bij andere aanbieders ook te vinden is en geeft daarom een goede richtlijn in de praktijk.

Is uw budget niet toereikend of twijfelt u?

Neem dan contact op via uw Berichtencentrum. Dan gaan we samen zoeken naar een oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een borgsteller.

Is er een parkeergarage en een fietsenstalling?

Ja, deze begeven zich onder de grond. De ingang bevindt zich aan de parkzijde.

Kan ik de inbouwapparatuur nog wijzigen?

Nee, afwerking en materiaalkeuze zijn te lezen in de brochure het is vooralsnog niet mogelijk om ingebouwde producten anders te wensen. De woningen worden namelijk unaniem opgeleverd en verhuurd.

Worden de pijpen bij de boiler netjes weggewerkt?

Algemene afwerkingen en details zijn nog in de bouwfase. De 'zilveren folie pijpen' blijven echter in deze staat.

Zijn er bijkomende kosten?

Bij het aanbod vermelden we netjes alle kosten die u kunt verwachten. Wij spreken bijvoorbeeld over een kale huurprijs van € 1.350. Daar komen maandelijkse servicekosten bij van € 57, stookkosten van € 125 en een parkeerplaats van € 82 per maand. 

Wat zijn de plannen op de begane grond?

Dit wordt verhuurd door Local Joe. De plannen zijn bestemd voor een commerciele ruimte.

 

 

Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is uw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet u samen verdienen